vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.737 kr.

Få en god nattesøvn på en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Den stilfulde design og højkvalitetsmaterialer sikrer dig en behagelig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882321 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker at nyde en dyb og afslappende nattesøvn. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng føje en luksuriøs følelse til dit soveværelse og hjælpe dig med at opnå den optimale søvnkomfort.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve tilføjer et stilfuldt og moderne touch til rummet. Stoffet er ikke kun åndbart, men også yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil se fantastisk ud i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre oplever du den ultimative støtte og komfort. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop perfekt, hvilket sikrer en god nattesøvn uden nogen form for ubehag. Den mellemhårde støtte giver dig den rette fasthed og stabilitet, perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun behagelig, men også hudvenlig, da den er fremstillet af blødt og slidstærkt materiale. Den medfølgende multifunktionelle bænk tilføjer både ekstra siddepladser og en smuk dekoration til dit soveværelse.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering. Med en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk inkluderet i pakken får du alt, hvad du har brug for til at opgradere din søvnoplevelse til det næste niveau.

Gå ikke glip af chancen for at eje denne fantastiske kontinentalseng med madras, der ikke kun vil forbedre dit soveværelses udseende, men også give dig den bedste søvn i dit liv. Invester i din nattesøvn og oplev den ultimative komfort med denne skønne seng fra vidaXL.

Scroll to Top