vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.077 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL – perfekt til din næste gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882359 Kategori:

Intet er vigtigere end en god nats søvn, og med vidaXL kontinentalsengen med madras i målene 90×200 cm lysegrå stof kan du endelig opnå den ultimative søvnkomfort. Denne kontinentalseng er ikke bare en seng – den er en oplevelse. Designet med et stilfuldt og tidløst udseende, vil denne seng passe perfekt ind i enhver moderne indretning og tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Stoffet på sengerammen er ikke blot smukt, det er også slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer en behagelig og frisk søvnoplevelse hver nat. Sengegavlens højde kan justeres for at imødekomme dine individuelle behov, mens den tilbyder en enestående rygstøtte, når du vil slappe af og læse en bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er designet til at tilpasse sig din krop og absorberer eventuelle stød eller bevægelser, så du og din partners søvn ikke forstyrres. Den mellemhårde støtte sikrer optimal stabilitet og komfort, hvilket gør denne madras ideel til personer, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod din hud, hvilket giver dig en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Og den multifunktionelle bænk, der følger med, kan fungere som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men bare rolig, hver detalje er gennemtænkt, og du vil modtage en brugervenlig manual til nem montering. Skab den perfekte soveoase med vidaXL kontinentalsengen og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top