vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.616 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkebrun stof. Kvalitet og stil til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882393 Kategori:

Forestil dig at kunne dykke ned i søvnens dybe hav af ro og komfort hver nat med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan lade hverdagens bekymringer og stress forsvinde i et hav af blød og støttende madras.

Den slidstærke stofbetræk i en elegant mørkebrun nuance giver sengen et enkelt og rent look, som passer smukt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk og komfortabel i mange år fremover.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun smuk at se på, den er også praktisk designet til at give dig den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan endda justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer en fantastisk liggekomfort og en støjsvag søvn. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop perfekt og absorberer bevægelser uden at forstyrre din søvn, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn.

Selvom madrassen har en medium fasthed, der passer perfekt til dem, der foretrækker en mellemhård støtte, er den stadig behagelig og blød at ligge på. Og med den hudvenlige topmadras i blødt stof kan du forvente en himmelsk søvnoplevelse hver nat.

Den multifunktionelle bænk, der følger med kontinentalsengen, kan bruges som ekstra siddeplads i soveværelset eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den er både praktisk og smuk at se på, og den fuldender sengesættet på den mest fantastiske måde.

Gør din søvn til en drøm og invester i komfort og kvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof. Lad dig forføre af den luksuriøse komfort og det smukke design, og tag imod en god nats søvn med åbne arme. Din krop og sind fortjener det bedste – giv dem det med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top