vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.747 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof i størrelsen 140×190 cm fra vidaXL. Oplev en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883212 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå stof. Denne smukke seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse og sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Det stilfulde design og det slidstærke stof i mørkegrå nuancer giver sengen et elegant og tidløst udtryk, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, den kan også justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den optimale støtte, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er et sandt mesterværk. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og sikrer en behagelig og støttende liggeposition hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og sikrer, at du kan nyde en hygiejnisk og komfortabel søvnoplevelse hver nat. Du får også en multifunktionel bænk med i pakken. Bænken kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Med vidaXL kontinentalsengen kan du se frem til endeløse nætter med dyb og uforstyrret søvn. Skab dit eget lille oase af velvære derhjemme med denne luksuriøse kontinentalseng, der er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Så gør dig selv den tjeneste og invester i din fremtidige søvnkvalitet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top