vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.358 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Nyd komforten, stilen og kvaliteten i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883252 Kategori:

Kan du lide at drømme sødt om natten og vågne op fuld af energi og klar til en ny dag? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i elegant sort stof kan du forvandle dit soveværelse til et rum af komfort og luksus.

Denne imponerende kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse. Den robuste sengeramme er betrukket med slidstærkt stof, som ikke kun ser stilfuldt ud, men også er åndbart og holdbart. Sengegærdets højde kan justeres, så du kan tilpasse den, mens du nyder den ergonomiske støtte, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras har pocketfjedre, som sikrer en enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, så du og din partner ikke forstyrres af hinandens bevægelser om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den giver en solid komfort, der får dig til at føle dig vægtløs.

Topmadrassen, der er inkluderet, er hudvenlig og blød, hvilket giver dig en ekstra lag af komfort og støtte hele natten lang. Du kan også bruge den multifunktionelle bænk som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Med dette komplette sæt får du alt, hvad du behøver for at skabe din egen oase af ro og afslapning. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras 160×200 cm i sort stof og forvandl dit soveværelse til et rum af ren luksus og komfort. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og vågn op frisk og klar til en ny dag.

Scroll to Top