vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.214 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng med en luksuriøs madras i størrelsen 180×200 cm i elegant mørkegrå stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883282 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der søger en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Denne seng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk, der kombinerer stil, funktion og komfort på en unik måde.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også yderst slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperaturregulering hele natten. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun et moderne udtryk, men er også praktisk, da den giver optimal støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er det ultimative udtryk for luksus og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for enhver sovestilling og er især velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og sørger for ekstra polstring og komfort. Den multifunktionelle bænk giver dig ekstra siddepladser i dit soveværelse og kan endda bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng leveres med alt det nødvendige for en nem og hurtig montering. Det er det perfekte valg for dig, der ønsker at bringe luksus, stil og komfort ind i dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative gave med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Make every night a dream.

Scroll to Top