vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.546 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. 200×200 cm størrelse og kvalitetsmadras sikrer en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883312 Kategori:

Udlev dine drømme om en luksuriøs søvnoplevelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med dens imponerende størrelse på 200×200 cm og bløde, lysegrå stof, vil denne seng skabe en følelse af ro og komfort i dit soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et rent og tiltalende udseende samtidig med at den er åndbar og holdbar. Justérbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde læsning eller tv-kiggeri i ultimativ komfort.

Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at den tilpasser sig din krops former og bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer en stabil og behagelig liggeposition, ideel til dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også blød og behagelig, hvilket bidrager til den generelle fornemmelse af luksus og velvære. Som en ekstra bonus kan den medfølgende bænk bruges til ekstra siddepladser i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Dette luksuriøse sæt inkluderer alt hvad du behøver for en god nattesøvn: en sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og en multifunktionel bænk. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med denne komplette kontinentalseng fra vidaXL investerer du ikke blot i en seng, men i en oplevelse af komfort, kvalitet og stil i dit soveværelse. Gør din søvn til en luksuriøs og berigende oplevelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top