vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.488 kr.

Få den bedste søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Luksuriøs komfort og stilfuldt design i en skøn mørkebrun farve. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879951 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun, Pris: 5423.00. Tag din søvn til det næste niveau med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en uovertruffen komfort og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Med sit elegante og stilfulde mørkebrune stof tilføjer sengen en touch af raffinement til enhver soveværelsesindretning.

Sengens stof er ikke kun smukt, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, hvilket gør det behageligt at læse en bog eller se tv i sengen. Den komfortable madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte er perfekt til dem, der foretrækker stabilitet og komfort, især til mavesovende. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt mod huden. Den multifunktionelle bænk tilbyder ekstra siddepladser og kan endda bruges som en elegant fodende til sengen.

Med dette komplette sæt får du alt, hvad du har brug for til en god nattesøvn, inklusive sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse. Sov godt og drøm stort med denne uovertrufne kontinentalseng, der giver dig den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet.

Scroll to Top