vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.166 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880213 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en elegant mørkegrå farve vil fuldstændigt forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Lad dig fordybe i en dyb og restituerende søvnoplevelse hver nat med denne enestående seng, der er designet til at give dig den bedst mulige støtte og afslapning.

Med sit slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve tilføjer denne kontinentalseng en luksuriøs touch til dit soveværelse og skaber en stilfuld atmosfære. Stoffet er ikke kun elegant, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og komfortabel i lang tid.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Den giver dig den perfekte rygstøtte og komfort, så du kan slappe af og nyde øjeblikket.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der skal sove på maven, og sikrer samtidig stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig en ekstra lag af komfort og støtte, så du kan vågne op med en forfrisket følelse hver morgen. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant fodende til din seng, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at integrere denne smukke seng i din indretning.

Opgrader dit soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof og nyd den ultimative luksus og komfort hver nat. Et must-have til enhver, der værdsætter kvalitetssøvn og stilfuldt design. En investering i din fremtidige velvære og komfort.

Scroll to Top