vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.440 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt lysegråt stof. Mål: 100×200 cm. Gør din søvn til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881103 Kategori:

Fra det øjeblik du sætter dig på vores vidaXL kontinentalseng med madras, vil du mærke en følelse af luksus og komfort, der omfavner dig. Denne seng er skabt med ét formål for øje: at give dig den absolut bedste søvnoplevelse muligt. Med sit stilfulde og enkle design i lysegrå stof vil denne seng ikke kun pryde dit soveværelse, men også sikre, at du vågner op fuldt ud udhvilet og klar til at erobre dagen.

Det slidstærke stof, der er brugt til at polstre sengen, tilføjer ikke kun en touch af elegance, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil holde i mange år fremover. Den praktiske justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også et element af funktionel skønhed til sengens udseende.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Med sin mellemhårde støtte og evne til at absorbere støj og stød, vil denne madras give dig den perfekte kombination af komfort og stabilitet. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort, der sikrer, at hver eneste nats søvn er ren velvære.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Den lysegrå farve og det enkle design sikrer, at bænken vil passe perfekt ind i ethvert rum.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i målene 100×200 cm er ikke bare en seng – det er en investering i din fremtidige søvnkvalitet og velvære. Så giv dig selv den gave af en god nats søvn, og lad denne seng blive dit eget lille stykke luksus derhjemme. Din krop og sind vil takke dig for det hver eneste morgen, du vågner op og føler dig helt udhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top