vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.584 kr.

Få en god nats søvn på vores luksuriøse kontinentalseng med madras i elegant design. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881106 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm er det ultimative udtryk for luksus og komfort. Denne moderne seng er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, og vil være det perfekte centrum i ethvert soveværelse. Sengens stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer elegance og varme til rummet, samtidig med at det åndbare og slidstærke materiale sikrer en behagelig og holdbar seng i mange år fremover.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den tilpasses dine behov, og giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere stød og støj, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i hudvenligt stof giver ekstra blødhed og komfort, mens den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant fodende til sengen. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvn og velvære.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og problemfri. Skab dit eget personlige fristed med denne luksuriøse og stilfulde kontinentalseng fra vidaXL. Giv dig selv den gode søvn, du fortjener, og lad denne smukke seng være midtpunktet i dit soveværelse.

Scroll to Top