vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.815 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores komfortable 140×190 cm kontinentalseng i stilfuldt mørkegråt stof. Opgrader din søvnkvalitet i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881166 Kategori:

Med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm får du ikke bare en seng – du får en komplet oplevelse af luksus, komfort og stil i dit soveværelse. Lad dig forkæle med en god nats søvn på denne elegante seng, der kombinerer moderne design med optimal støtte og holdbarhed.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve giver et sofistikeret og elegant udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den justerbare sengegavl sikrer ikke kun et stilfuldt look, men giver dig også den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din favoritserie.

Madrasen med pocketfjedre er uovertruffen i kvalitet og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte giver dig den rigtige kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør denne madras ideel for enhver sovestilling.

Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der fuldender din søvnoplevelse. Brug den multifunktionelle bænk som ekstra siddeplads eller som en elegant og praktisk løsning ved fodenden af sengen.

Med denne kontinentalseng får du ikke bare en seng, men et helt sovekoncept, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en bedre søvn og en mere stilfuld tilværelse.

Scroll to Top