vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

4.644 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i velour lysegrå med indbygget LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875664 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Med sit elegante lysegrå velour betræk vil denne seng med sikkerhed være et imponerende midtpunkt i rummet. Velourmaterialet er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs følelse til din indretning.

Med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse sengen til din foretrukne siddeposition, så du kan nyde en god bog eller din favoritserie i komfort. Og for at tilføje en ekstra dimension af hygge og stemning, er sengens hovedgærde udstyret med en farverig LED-strip, der kan lyse rummet op i dine foretrukne nuancer.

Men komforten stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med en premium madras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer også støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen tilføjer yderligere blødhed og beskyttelse mod slid, hvilket giver dig den perfekte soveoplevelse.

For at gøre din hverdag mere praktisk og hyggelig har sengen også en indbygget USB-port, så du nemt kan oplade dine enheder, mens du hviler dig. Og med en omhyggeligt udvalgt farvepalette og materialer af høj kvalitet er denne kontinentalseng ikke kun en investering i din søvnkomfort, men også i din livsstil.

Så hvis du leder efter en seng, der kombinerer funktionalitet, stil og komfort på en enestående måde, så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Med dette møbel kan du skabe dit eget private oase af luksus og afslapning, og starte hver dag frisk og veludhvilet. Lad denne smukke kontinentalseng transformere dit soveværelse og din søvnoplevelse allerede i dag.

Scroll to Top