vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.342 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i elegant lysegrå stof, 180×200 cm. Oplev luksus og komfort i enestående kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877902 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof er ikke bare et møbel – det er indbegrebet af luksus og komfort i soveværelset. Med sit enkle og elegante design vil denne kontinentalseng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Det slidstærke stof, der er brugt til at fremstille denne seng, er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og langtidsholdbart. Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid har den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en fantastisk komfort og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du og din partner ikke forstyrrer hinanden, når I sover.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade, men stadig ønsker optimal komfort. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig den ultimative soveoplevelse hver nat.

Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en elegant dekoration ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Monteringsvejledningen medfølger, så du nemt kan samle din nye kontinentalseng.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en hel oplevelse af luksus og komfort. Så lad denne seng forvandle dit soveværelse til et sted, hvor du virkelig kan slappe af og nyde en god nats søvn.

Scroll to Top