vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

5.258 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Oplev komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875730 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i elegant sort fløjlstof vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Den bløde og luksuriøse fløjlstof tilføjer en følelse af elegance og raffinement til dit rum. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din støtte, mens du læser eller ser tv i sengen.

Det spektakulære LED-lysstrip langs sengens ramme skaber en atmosfære af ro og hygge i dit soveværelse. Udover at tilføje et stilfuldt præg til din indretning, tilbyder sengens pocketfjedremadras enestående støtte og komfort. Pocketfjedrene reagerer individuelt på din krops bevægelser og giver skræddersyet støtte, uanset hvordan du sover. Den medfølgende topmadras er både blød og hudvenlig, hvilket giver dig den ultimative søvnoplevelse.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Du kan også nyde den beroligende effekt af det farverige LED-lys, som kan justeres alt efter din stemning. Med et slankt design og moderne teknologi er denne kontinentalseng ikke kun et møbel, men en livsstil. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top