vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lysegrå

3.310 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl lysegrå. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design – perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876749 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil bringe stil, komfort og elegance til dit soveværelse. Med sit moderne design og praktiske funktioner er denne seng det ideelle valg for dig, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Sengen er fremstillet af blødt og luksuriøst fløjl, der føles behageligt mod huden og bidrager til en afslappende søvnoplevelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, når du læser eller ser tv i sengen. Og med den farverige LED-strip kan du skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset ved at skifte mellem forskellige farver og lysstyrker.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en høj kvalitet og god støtte til hele kroppen. Pocketfjedrene absorberer støj og sikrer en rolig søvn uden forstyrrelser. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og giver ekstra komfort til din nattesøvn.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at komme i gang, herunder en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at USB-stikket kræver en certificeret 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Med målene 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng velegnet til enkeltsenge i størrelsen 90×190 cm. Pakken indeholder sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og LED-strip, så du kan få den komplette oplevelse med dette elegante møbel.

Forkæl dig selv med en god nattesøvn og en stilfuld indretning med denne kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forføre af komforten og skønheden i denne seng, og træd ind i en verden af drømme og velvære hver nat.

Scroll to Top