vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.298 kr.

Opgrader dit soveværelse med en luksuriøs vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og blødt fløjlsmateriale. Drøm stort i stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876752 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkegrøn fløjl vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af komfort og stil. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en blød og luksuriøs fløjlsoverflade, der indbyder til ren afslapning. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, kan du skabe den perfekte støtte, når du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det magiske element i denne seng er den farverige LED-strip, der giver en legende og stemningsfuld belysning, som vil skabe en unik atmosfære i dit soveværelse. Ligeledes byder sengen på en kvalitetsmadras med individuelle pocketfjedre, som sikrer optimal komfort og støtte hele natten lang. Du vil opleve en drømmende søvnoplevelse, hvor støj og bevægelser absorberes, og du kan vågne op udhvilet og klar til en ny dag.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men også af højeste kvalitet, hvilket sikrer en behagelig og blød liggeflade. Med fokus på detaljer og funktionalitet er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære. Og med muligheden for at tilpasse LED-stripens længde og placering, kan du skabe dit helt personlige udtryk og stemning i soveværelset.

Tag springet og skab din helt egen drømmeoase med denne vidaXL kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktion på en unik og inspirerende måde. Vær ikke bange for at lade dine drømme blive til virkelighed – din søvnfortjener det bedste.

Scroll to Top