vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.180 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl design. Gør din drøm til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876782 Kategori:

Dyk ned i en verden af elegance og luksus med vidaXL kontinentalsengen i fløjl i en dyb mørkeblå farve. Denne eksklusive seng er ikke kun et sted at hvile hovedet om natten, men et kunstværk i sig selv, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort.

Den bløde fløjlsbeklædning på sengen tilføjer en beroligende tekstur og en følelse af raffinement. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs stemning til rummet. Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun en smuk tilføjelse, men den er også praktisk med mulighed for justering i højden for optimal komfort, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng unik. Den kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer en moderne og futuristisk touch til din indretning. Det er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære og samtidig bringe en smule teknologi ind i dit soveværelse.

Madrasen på kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse, så du kan hvile roligt og fredeligt hele natten.

Med et mål på 90×200 cm passer denne kontinentalseng perfekt til et enkeltværelse eller som en luksuriøs gæsteseng i dit hjem. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og du kan være sikker på, at hver detalje er designet med omhu og kvalitet for øje.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl. Lad dig forføre af elegance, komfort og stil og skab dit eget private paradis for hvile og afslapning i hjertet af dit hjem.

Scroll to Top