vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

4.694 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset med dette luksuriøse valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876819 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit bløde fløjlsmateriale i en smuk lysegrå farve er denne seng ikke kun et funktionelt møbel, men også et smukt designelement i dit hjem.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan nyde optimal rygstøtte, når du læser eller slapper af i sengen. Det bløde fløjlsstof føles behageligt mod huden og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Det unikke LED-lysdesign giver sengen en moderne og stilfuld touch. Med farverige LED-strips langs sengegærdet kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. Sengen er ikke kun smuk, men også praktisk med sine indbyggede pocketfjedre, der sikrer en god nattesøvn med optimal støtte og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og beskytter din madras mod slid samtidig med at den øger komforten. Produktet leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle sengen. Bemærk, at USB-stikket kræver en 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet.

Med målene 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng perfekt til en 140×190 cm madras. Skab et personligt og stilfuldt soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Er du klar til at investere i din nattesøvn og forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil?

Scroll to Top