vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl lyserød

4.504 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn i en fløjlspakket kongelig seng. Lysets blide skær og komfortable design skaber den perfekte soveoase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876847 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs og afslappende oase. Sengens bløde fløjlbetræk i en smuk lyserød farve giver en følelse af elegance og komfort. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Det unikke LED-lysdesign langs sengen tilføjer en ekstra dimension af charme og hygge til dit soveværelse. Med farverige LED-strips kan du skabe den perfekte belysning til enhver stemning eller lejlighed. Den højkvalitets pocketfjedermadras tilbyder en behagelig og støttende søvnoplevelse, mens den hudvenlige topmadras sikrer ekstra komfort og blødhed.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fornøjelse for øjnene, men også for kroppen med sin ergonomiske design og høje kvalitet. Med en nem montering og alle nødvendige komponenter inkluderet, er det en bekvem og stilfuld løsning til dit soveværelse. Skab dit eget personlige tilflugtssted med denne vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top