vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.277 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med integreret LED-lys og elegant fløjl. Søvn aldrig har været mere stilfuld.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876849 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL med indbyggede LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med en elegant fløjlsoverflade i en luksuriøs mørkegrå farve vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje en følelse af glamour til dit rum.

Det bløde fløjlsmateriale er behageligt at røre ved og skaber en indbydende atmosfære. Den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, så du kan nyde at læse eller se tv i sengen med maksimal komfort. LED-lysbåndet langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld belysning, der kan skifte farver og skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorbere støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og sammen med det øvrige design af sengen giver den en sublim soveoplevelse.

Med et stilfuldt design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere stil med komfort i deres soveværelse. Skab dit eget drømmerum med denne fantastiske seng, og nyd en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top