vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder sort

3.280 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i din soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Det stilfulde design og indbyggede LED-lys skaber en unik atmosfære og giver en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847251 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg til dig. Denne elegante seng vil ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også give dig den komfort og støtte, du har brug for til en god søvn.

Sengens topkvalitet kunstlæder er ikke blot slidstærkt og let at rengøre, det tilføjer også en luksuriøs fornemmelse til rummet. Du kan nemt justere sengegavlen for at sikre den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og når det bliver mørkt, kan du bringe en farverig atmosfære ind i rummet med den indbyggede LED-stripe, der skaber en hyggelig belysning.

Denne kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også yderst funktionel med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver dig en ekstra lag af komfort. Og med USB-stikket kan du nemt oplade dine enheder direkte fra sengen.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og opgrader dit soveværelse til et ægte luksusoase. Lad lyset guide dig ind i drømmeland og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Omgiv dig selv med stil, komfort og god søvn med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top