vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

3.149 kr.

Få en luksuriøs og stilfuld søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Integreret LED-lys og elegant fløjl design. Oplev komforten i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875623 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå er det ultimative valg for dig, der ønsker både stilfuldt design og en god nats søvn. Den bløde fløjlsbeklædning af sengen tilføjer en luksuriøs følelse til dit soveværelse og er behagelig at røre ved. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din komfort og få optimal rygstøtte, mens du læser eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter giver et magisk touch til dit rum og skaber den perfekte stemning. Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du nyde en støjsvag og behagelig søvnoplevelse, da fjedrene effektivt tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser. Topmadrassen er hudvenlig og giver ekstra komfort, så du kan sove som en drøm hver nat.

Bemærk venligst, at for din hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og det inkluderer et USB-stik til LED-lyset, som kræver en 5V USB-strømkilde (ikke inkluderet). Skab et smukt og funktionelt soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng, der ikke kun giver dig en behagelig søvnoplevelse, men også tilføjer en elegant touch til dit hjem. Gå ikke glip af chancen for at opleve luksus og komfort med denne fantastiske seng.

Scroll to Top