vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

3.059 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Integreret LED-lys og stilfuldt stofdesign skaber den perfekte soveoase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845167 Kategori:

Dyk ned i en ny dimension af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne pragtfulde seng vil ikke blot forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse. Forestil dig at glide ned i din seng efter en lang dag og blive mødt af en blød og behagelig madras, der former sig efter din krop med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Men det stopper ikke der. Den medfølgende topmadras, indhyllet i hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der omslutter dig som en krammer. Og for at sætte prikken over i’et, har vores kontinentalseng et integreret LED-lysdesign langs sengerammen, der skaber en atmosfærisk belysning, perfekt til afslapning og læsning.

Men denne seng er ikke kun designet til komfort. Den er også praktisk med en justerbar sengegavl, der giver optimal støtte, når du sidder op i sengen. Og med en holdbar konstruktion af konstrueret træ og massivt lærketræ kan du være sikker på, at denne seng vil være en langvarig investering i din søvnhygiejne.

Så slå lyset fra, lad LED-stripen kaste sit farverige skær over rummet, og glid ind i drømmeland på vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen. Også værd at nævne er USB-stikket inkluderet, der giver dig mulighed for nem opladning af dine enheder direkte fra sengen. Tag din nattesøvn til det næste niveau med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top