vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

3.968 kr.

Opdag vores elegant designede kontinentalseng med indbygget LED-lys og stof i smuk gråbrun farve. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845201 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng er ikke kun et møbel, det er en oplevelse. Med slidstærkt stof, der er både åndbart og smukt at se på, vil denne seng blive det ultimative centrum for dit soveværelse.

Sengegavlen er ikke bare en dekorativ detalje – den kan også justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen. Nyd farverige LED-lys, der skaber en magisk stemning i rummet og giver dig mulighed for at skabe din helt egen atmosfære.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer dig en behagelig og støjsvag søvn. Topmadrassen er også designet med komfort for øje og har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod din hud hele natten.

Men det er ikke alt. Denne kontinentalseng har også en praktisk USB-tilslutning, så du altid kan have din enhed lige ved hånden. Og med muligheden for at klippe LED-stripen til, kan du tilpasse sengens lys efter dine egne ønsker og behov.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er mere end bare en seng – det er en investering i din søvn og velvære. Skab dit eget personlige fristed og nyd hver eneste nat i denne fantastiske seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Velkommen til en verden af drømme og velvære.

Scroll to Top