vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

4.549 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng med LED-lys og elegant stofdesign i lysegrå. Perfekt til en god nattesøvn og stilfuldt udseende.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845205 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

Drøm dig væk i luksus og stil med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Med sit elegante design og innovative funktioner vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din nattesøvn.

Sengens slidstærke stof i en smuk lysegrå farve tilføjer et sofistikeret touch og skaber en afslappende atmosfære. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det virkelig unikke ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme og skaber en magisk belysning om aftenen. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger, hvilket gør det til en festlig oplevelse hver aften at gå i seng.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er konstrueret til at tilpasse sig din kropskontur, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er både hudvenlig og komfortabel, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med et praktisk USB-stik integreret i sengen har du mulighed for at oplade dine enheder nemt og bekvemt, mens du slapper af i sengen. Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oplevelse, der vil løfte dit soveværelse til et helt nyt niveau af luksus og komfort.

Forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys, og lad drømmene føre dig til en verden af ro og velvære hver nat.

Scroll to Top