vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder sort

4.758 kr.

Få en god nats søvn med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL. Det indbyggede LED-lys og det stilfulde design vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847408 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder sort.

Skab dit eget private lysoase med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er ikke kun et sted at hvile dit trætte hoved om natten, men også et fantastisk designelement i dit soveværelse. Med sit elegante sort kunstlæder og indbyggede LED-lys vil denne seng helt sikkert tilføje en moderne og luksuriøs stemning til dit rum.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver ikke kun sengen et stilfuldt udseende, men det er også let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og garanterer optimal komfort, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn.

Det farverige LED-lys langs sengens bund rammer sengen ind på en unik og stemningsfuld måde, og skaber den perfekte atmosfære for afslapning og hvile. Du kan nemt skifte farver på lyset og tilpasse det til din egen smag og stemning.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en god nats søvn, men også en madras, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød. Den medfølgende topmadras sikrer ekstra komfort og er hudvenlig for en behagelig liggeoplevelse.

Denne kontinentalseng kommer med alt, hvad du behøver for at skabe dit personlige lysoase: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Alt er nemt at samle med den medfølgende brugermanual.

Forkæl dig selv med luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. En seng, der ikke kun lover en god nats søvn, men også en unik og inspirerende atmosfære i dit soveværelse.

Scroll to Top