vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.245 kr.

Forkæl dig selv med vores elegant designede kontinentalseng med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjl – en drøm af en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847510 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i en smuk mørkegrøn farve. Denne elegante seng vil ikke kun være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også give dig den ultimative søvnoplevelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun luksuriøst at se på, men også behageligt at røre ved. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. LED-striben tilføjer en festlig stemning med sit farverige lys og skaber en hyggelig atmosfære.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig dine bevægelser for en behagelig nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort gennem natten. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Den usædvanlige kombination af fløjl, pocketfjedre og LED-lys gør denne kontinentalseng til det perfekte valg for dig, der ønsker en unik og stilfuld seng. Så lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til et oase af luksus, komfort og stil.

Scroll to Top