vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.147 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant mørkeblå fløjl – perfekt til en god nats søvn og hyggestunder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847511 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå
Pris: 3179,00 kr.

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg til dit soveværelse. Denne elegante seng vil ikke kun forvandle dit rum, men også give dig den ultimative komfort og stil.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen tilføjer en følelse af luksus og elegance til din indretning. Fløjl er kendt for sit bløde, behagelige og holdbare materiale, og med denne seng får du ikke kun komfort, men også et smukt designstykke.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men giver også en fremragende støtte til din ryg, mens du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan indstille gavlen i den ønskede position for optimal komfort.

Det farverige LED-lys under sengen tilføjer en atmosfære af ro og hygge til dit soveværelse. Skab din egen stemning med de forskellige farver, og lad lyset guide dig til en afslappende søvnoplevelse.

Den medfølgende pocketfjedermadras sikrer dig en god søvn med sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod din hud. Den tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL er mere end bare en seng – den er en investering i din komfort og velvære. Gør dit soveværelse til et fristed for afslapning og stil med denne smukke seng, der kombinerer funktionalitet, komfort og design på en perfekt måde.

Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og oplev luksusen ved en vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag.

Scroll to Top