vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof cremefarvet

5.667 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Perfekt blanding af luksus og innovation.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844047 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i et smukt cremefarvet stof kan du skabe den ultimative atmosfære i dit soveværelse og nyde en luksuriøs nattesøvn. Denne imponerende seng vil blive det centrale punkt i dit rum med sit elegante design og praktiske funktioner.

Det slidstærke stof giver sengen et rent og enkelt look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Justérbar sengegavl tilbyder optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og den tilføjer et elegant touch til sengens design.

LED-striben rundt om sengen giver dig mulighed for at skabe en farverig belysning, som skaber en hyggelig stemning i rummet. Med indbyggede pocketfjedre i madrassen får du en høj kvalitet, som sikrer komfort og holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer ekstra komfort hele natten. Den cremefarvede farve på sengen passer perfekt til enhver indretning og giver et varmt og indbydende udtryk.

Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager. Den medfølgende brugermanual gør monteringen nem og enkel. Sengen leveres med USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H) har sengen den perfekte størrelse til to personer. Den leveres komplet med alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og to LED-strips.

Giv dit soveværelse et løft med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og skab en oase af ro og komfort i dit hjem.

Scroll to Top