vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

4.461 kr.

Giv din søvn en luksuriøs opgradering med vores elegante kontinentalseng. Det integrerede LED-lys skaber en beroligende atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845236 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof på 140×200 cm er ikke bare en seng – det er et kunstværk og et statement i dit soveværelse. Med sit stilfulde design og innovative LED-lys egner denne seng sig perfekt til moderne og stilbevidste individder, der ønsker at skabe en unik og indbydende atmosfære i deres soveværelse.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, som ikke kun giver et rent og moderne udtryk, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, uanset om du ligger ned og slapper af eller sidder op og læser en bog. LED-stripen langs sengens kanter tilføjer en farverig atmosfære og skaber et hyggeligt lys i rummet, perfekt til afslapning før sengetid.

Denne kontinentalseng er udstyret med en yderst komfortabel madras med pocketfjedre, som sikrer en høj kvalitet og tilpasningsevne, så du får den bedst mulige støtte og komfort under søvnen. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig den ultimative soveoplevelse hver nat.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. LED-lyset i sengen er USB-drevet, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Vælg denne kontinentalseng fra vidaXL, hvis du ønsker at investere i en seng, der ikke kun sikrer dig en god nattesøvn, men også tilføjer et strejf af elegance og modernitet til dit soveværelse.

Scroll to Top