vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.405 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Eksklusivt design i mørkebrunt stof – sov godt hver nat. 🌙✨

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845262 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i mørkebrunt stof på 140×200 cm kan du forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Denne innovative seng kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet for at give dig den bedste søvnoplevelse hver nat.

Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition i sengen, mens du nyder fremragende rygstøtte under læsning eller tv-kiggeri.

Den farverige LED-strip langs sengens kanter skaber en beroligende atmosfære og tilføjer et strejf af modernitet til dit soveværelse. Med det indbyggede USB-stik kan du nemt tænde og slukke lyset efter behov for at skabe den perfekte stemning i rummet.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilbyder optimal støtte og komfort hele natten lang. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser for minimal forstyrrelse, så du kan nyde en uafbrudt og dyb søvn. Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra polstring og blødhed for en luksuriøs følelse, der får dig til at falde i søvn med lethed.

Skab dit drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dit soveværelse blive et sted for afslapning, ro og stil med dette fantastiske møbel, der vil forbedre din søvnkvalitet og give dig energi til dagen. Gå ikke glip af muligheden for at eje denne unikke seng og gøre dine nætter endnu mere behagelige og luksuriøse.

Scroll to Top