vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof blå

4.941 kr.

Find dit drømmehvilested med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845296 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker det bedste inden for komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet om natten; den er en ægte oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof er ikke kun elegant at se på, men det er også åndbart og sørger for, at du får en behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov og giver den nødvendige støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Med den farverige LED-strip kan du skabe en unik stemning i dit soveværelse og skabe lys i mørket på en stilfuld og moderne måde. Madrassen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne, så du kan nyde en dyb og afslappende søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver en ekstra lag af komfort, der får dig til at føle dig som om du svæver på en sky. Denne kontinentalseng er designet med både stil og funktionalitet for øje, og den vil være et smukt og praktisk tilføjelse til enhver soveværelsesindretning.

Tag din nattesøvn til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys – en seng, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men også en smuk og luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Giv dig selv den gave af ægte velvære og stil med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top