vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkebrun

5.621 kr.

Få en god nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design både smukt og funktionelt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845332 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof er en sand drøm for enhver, der ønsker en kombination af stil og komfort i soveværelset. Sengens slidstærke stof giver et elegant og minimalistisk udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter tilføjer en stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse og skaber en hyggelig stemning. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en behagelig og støttende nattesøvn. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige søvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men den er også hudvenlig og giver ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Hver detalje er designet med din komfort og velvære in mente, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den inkluderede LED-strip har et imponerende lysudbytte og kan skabe en magisk effekt i rummet. Det er nemt at tilpasse lysstyrken og farverne efter humør og behov, så du kan skabe dit eget personlige præg i soveværelset.

Med en tidløs mørkebrun farve passer denne kontinentalseng perfekt ind i enhver indretning og bringer en luksuriøs fornemmelse til dit hjem. Skab din helt egen oase af ro og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn fortjener det bedste, og denne seng leverer på alle fronter. Investér i din søvnkvalitet og oplev en helt ny verden af komfort og stil med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top