vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.515 kr.

Få en god nattesøvn i luksuriøs stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant design får du optimal komfort og en moderne atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842102 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL giver dig ikke kun en god nats søvn, men tilføjer også et stilfuldt og moderne touch til dit soveværelse. Designet med slidstærkt stof i en smuk cremefarve, vil denne seng være det perfekte centrum for dit soveværelsesindretning.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv. Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer et unikt præg til rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre er komfort og støtte garanteret. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uafbrudt søvn. Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og komfort, og dens hudvenlige stof gør det til ren luksus at lægge sig til at sove hver aften.

Lad ikke bekymringer omhygiejne forhindre dig i at nyde denne seng, da den kommer med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk dog, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet, for at opretholde højeste standarder for sundhed og hygiejne.

Denne kontinentalseng er mere end bare et møbel; det er en investering i din daglige komfort og velvære. Skab et rum, hvor du kan slappe af, genoplade og drømme sødt hver nat. Med et subtilt touch af modernitet og innovation er denne seng det ultimative valg for enhver, der ønsker det bedste.

Scroll to Top