vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.727 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset med denne luksuriøse seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842892 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm i en smuk cremefarvet stof er det ultimative valg til dit soveværelse. Med fokus på både stil og komfort vil denne kontinentalseng med tilpasset LED-lys design skabe en rolig og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Den slidstærke stofbetræk i en neutral cremefarve tilføjer elegance og enkelthed til enhver indretning.

Sengens sengegavl er praktisk og justerbar i højden, hvilket giver fremragende rygstøtte og mulighed for at tilpasse den til din personlige komfort. Den farverige LED-strip, der er inkluderet, tilføjer en sjov og unik touch til din nattesøvn, og skaber en hyggelig stemning i rummet.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en behagelig søvnoplevelse. Madrasens ergonomiske design absorberer støj og stød, hvilket giver dig den bedst mulige hvile. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof for ekstra komfort og luksus.

Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Vær opmærksom på, at kun den del af LED-stripen med saksesymbolet kan klippes, og at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Med målene 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H) vil denne kontinentalseng med LED-lys passe perfekt ind i ethvert soveværelse. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, alt hvad du behøver for en god og behagelig nattesøvn. Lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys være det centrale element i dit soveværelse og skab en afslappende og stilfuld atmosfære, hvor du kan slappe af og sove fredeligt hver nat.

Scroll to Top