vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.635 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Sov i stil og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844239 Kategori:

Denne majestætiske kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig fordybe i en luksuriøs nattesøvn, mens du omfavnes af en seng designet til at imponere. Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer elegance og varme til dit soveværelse, samtidig med at det sikrer åndbarhed og holdbarhed.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den ergonomiske udformning giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv. Men det er ikke alt – den farverige LED-strip, der pryder sengens omkreds, skaber en magisk atmosfære i rummet og tilføjer et strejf af moderne finesse til din indretning.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre er designet til at give dig den bedst mulige søvnkvalitet. De individuelle fjedre tilpasser sig dine kropskonturer og absorberer støj og bevægelser. Topmadrassen, med sit hudvenlige og bløde betræk, tilføjer ekstra komfort og luksus til din søvnoplevelse.

Det medfølgende LED-lys er let at montere og betjene, og det giver dig mulighed for at skræddersy belysningen i dit soveværelse efter dit humør. Skab den perfekte atmosfære til afslapning og ro.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke kun en seng – du får en oase af komfort, skønhed og funktionalitet i dit hjem. Lad denne seng blive centrum for dit soveværelse og vær klar til at blive fortryllet af dens smukke design og kompromisløse kvalitet. Din søvn fortjener det bedste, så tag det første skridt mod bedre søvn med denne enestående kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top