vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.020 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL, der har indbygget LED-lys og stilrent design. Din nye favorit i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845097 Kategori:

Den smukke og moderne vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for en god nats søvn og en afslappende atmosfære.

Sengens slidstærke stof i en elegant mørkegrå farve kombineret med justerbar sengegavl tilbyder både stil og funktionalitet. Det åndbare stof sikrer en behagelig temperatur og en luftig følelse hele natten.

Det integrerede LED-lys i sengens ramme tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse og skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning og restitution. Du kan også justere lysets farve og intensitet for at skabe den stemning, du ønsker.

Den komfortable madras med pocketfjedre tilpasser sig din krops form og giver optimal støtte og komfort hele natten. Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og er ideel til en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Med et USB-stik inkluderet i sengen har du mulighed for at oplade dine enheder bekvemt og nemt direkte fra sengen. Den praktiske brugermanual gør monteringen af sengen hurtig og problemfri, så du kan nyde dit nye soveværelsesmøbel med det samme.

Opgrader dit soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys og skab en luksuriøs og indbydende atmosfære, der vil få dig til at se frem til at gå i seng hver aften. Det er ikke bare en seng – det er en investering i din søvn og velvære.

Scroll to Top