vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.034 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og elegant cremefarvet finish. Opgrader din nattesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845101 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet
Pris: 3076,00 DKK

Drømmer du om den perfekte søvnoplevelse? Med denne elegante kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL kan du omdanne dit soveværelse til et sandt paradis af komfort og stil. Sengens luksuriøse design og funktioner vil forvandle dine nætter og give dig en oase af afslapning.

Den cremefarvede stofbeklædning tilføjer en sofistikeret og beroligende atmosfære til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun stilfuldt, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og komfort. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der indrammer sengens kant. Skab din helt egen stemning med dette stemningsfulde lys, der giver en magisk atmosfære til dine aftener. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en usammenlignelig støtte og tilpasningsevne, der vil sikre dig en god nats søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket kun øger komforten og velværet, mens du sover. Med en certificeret USB-stikforbindelse kan du nemt tilslutte dine enheder og oplade dem direkte fra sengen. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og livskvalitet.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med denne enestående kontinentalseng og opgrader dit soveværelse til et santur af luksus og velvære. Drøm stort, sov godt, og vågn op forfrisket og energisk med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top