vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

3.151 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant blå stof. Perfekt til en god nattesøvn og moderne indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845102 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Denne luksuriøse seng vil ikke kun være et smukt fokuspunkt i rummet, men den vil også sikre dig en god nattesøvn hver eneste nat.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve tilfører elegance og ro til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også yderst holdbart, hvilket sikrer dig en seng, der vil holde i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter din komfort og behov, og dens design giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest unikke ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der oprinder fra sengens base. Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med dette stemningsfulde lys, der kan tilpasses efter dine præferencer. Uanset om du ønsker at skabe en rolig og afslappende stemning eller en festlig og livlig atmosfære, kan du nemt justere lyset til at opfylde dine behov.

Sengens madras med individuelle pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer dig en behagelig og støttende søvnoplevelse. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en roligere og mere uforstyrret søvn. Topmadrassen, der er åndbar og hudvenlig, tilføjer ekstra komfort og blødhed til din natlige hvile.

Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at samle sengen nemt og hurtigt. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men den certificerede 5V USB-strømkilde kan let tilsluttes til sengens LED-lys.

Giv dit soveværelse et stilfuldt og funktionelt løft med denne blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig til en god nats søvn og vågn op frisk og energifyldt hver morgen.

Scroll to Top