vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.922 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof, der er udstyret med stemningsfulde LED-lys. En drøm for din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845105 Kategori:

Den moderne vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i stof mørkegrå er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Denne seng er mere end bare et møbelstykke – den er et kunstværk, der vil transformere dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og afslapning.

Med sit elegante design og fløjlsbløde stof i mørkegrå farve vil denne kontinentalseng tilføre et strejf af luksus til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort.

Sengens sengegavl er ikke kun et visuelt statement, den er også praktisk med sin justerbare højde og fremragende rygstøtte. Perfekt til hyggelige læsestunder eller til at se dine yndlingsserier komfortabelt i sengen.

En af de mest unikke funktioner ved denne seng er det farverige LED-lys, der omkranser sengens ramme. Brug LED-stripen til at skabe den perfekte stemning i soveværelset med bløde og farverige lys, der skaber en beroligende atmosfære.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer optimal støtte og komfort under hele nattens søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket bidrager til en rolig søvn uden forstyrrelser.

Topmadrassen med et blødt og hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort til din sengeoplevelse. Den kan ikke returneres, når emballagen er åbnet af hygiejniske årsager, men den vil uden tvivl opløfte din søvn til nye højder.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, du får en totaloplevelse af luksus, design og funktion. Skab dit eget private oase med denne drømmeseng, der vil give dig en god nats søvn og et stilfuldt indretningselement i dit hjem. Giv dig selv den gave af komfort og skønhed med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top