vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

3.077 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og elegant design i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845136 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm er en sand perle inden for soveværelsesmøbler. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng det ideelle valg for dig, der ønsker både komfort og stil i dit soveværelse.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof, som ikke kun giver et stilfuldt udtryk, men som også er åndbart og holdbart. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling og nyde optimal rygstøtte, når du slapper af i sengen.

Det unikke LED-lys langs sengens kanter skaber en hyggelig stemning i rummet og giver dig mulighed for at skabe din egen personlige atmosfære. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støjdæmpende søvnoplevelse.

Topmadrassen på sengen er hudvenlig og blød, så du kan sove trygt og behageligt hver nat. Med den medfølgende USB-ledning kan du let tilslutte LED-lyset og skabe en afslappende belysning i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel og komfortabel, men den er også nem at samle med den medfølgende brugermanual. Med et elegant design i mørkegrå farver og kvalitetsmaterialer er denne seng det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Gør dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt tilflugtssted med vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top