vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.396 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845138 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne imponerende seng vil være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en fantastisk nattesøvn hver eneste nat.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk mørkebrun farve giver sengen et elegant og tidløst udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller dine foretrukne tv-serier.

Skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse med det farverige LED-lys, som kan tilpasses efter dine præferencer. De indbyggede pocketfjedre i madrassen garanterer en høj kvalitet med stor holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Du vil føle dig svævende på en sky af komfort og support hver eneste nat.

Topmadrassen er ikke blot behagelig, men også hudvenlig med sit bløde stofbetræk. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. For nem montering følger der en brugermanual med hver seng.

Sæt kulør på dine drømme med denne luksuriøse kontinentalseng, der vil transformere dit soveværelse til et sted fyldt med stil og komfort. Indholdet i pakken omfatter alt, hvad du behøver for at skabe dit eget personlige paradis: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en fortryllende LED-strip.

Gør dine nætter til noget helt særligt med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Tag det første skridt mod den bedste søvn i dit liv og oplev ægte velvære hver eneste nat.

Scroll to Top