vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.092 kr.

Oplev luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant blå stof. Sov godt og stilfuldt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845164 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 90×200 cm i en smuk blå farve kan du skabe det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse og nyde en god nattesøvn hver eneste nat. Denne kontinentalseng kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet for at give dig en ultimativ soveoplevelse.

Denne seng er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og modstandsdygtigt, og det smukke design vil tilføre elegance til enhver soveværelsesindretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og få optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det unikke feature ved denne seng er det farverige LED-lys langs sengegærdet, som skaber en hyggelig atmosfære og fungerer som en behagelig natbelysning. Madrassen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for en roligere søvn.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og behagelig at ligge på, og beskytter madrassen mod slid. Bemærk, at sengen leveres med en brugervejledning for nem montering, og LED-striben kan klippes til den ønskede længde.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der ikke kun tilfører stil til dit soveværelse, men også sikrer dig en god nats søvn hver eneste gang. Komplet med USB-stik og farveskiftende lys, er denne seng det perfekte valg for dem, der ønsker noget ekstraordinært i deres soveværelse.

Scroll to Top