vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof sort

5.198 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841967 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i sort stof på 180×200 cm får du ikke kun en seng, men en komplet oase af komfort og stil i dit soveværelse. Det slidstærke stof i en elegant sort farve giver sengen et rent og moderne udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort og rygstøtte, mens det farverige LED-lys under sengen tilføjer en hyggelig og stemningsfuld belysning i rummet. Du kan skabe din personlige atmosfære og skifte lys efter humør med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Det unikke pocketfjedersystem i madrassen sikrer en behagelig og ergonomisk støtte hele natten, samtidig med at det absorberer støj og bevægelser for at sikre en uforstyrret søvn. Topmadrassen med hudvenligt stof og komfortabelt fyld giver ekstra blødhed og støtte til en virkelig luksuriøs følelse.

Den praktiske USB-port gør det nemt at oplade dine enheder, mens du slapper af i sengen, og den justerbare LED-strip kan klippes til den ønskede længde for at passe perfekt til din seng. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kan du skabe en hyggelig atmosfære i rummet og forvandle din seng til en personlig oase af velvære.

Livet er for kort til ikke at sove godt, så forkæl dig selv med en kontinentalseng, der forener stil, komfort og funktionalitet i ét møbel. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke bare en seng – du får en hel søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et rum, hvor du kan slappe af, oplade batterierne og drømme sødt hver nat.

Scroll to Top