vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.048 kr.

Få drømmesengen med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys i elegant blåt stof. Overlegen komfort og stil til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842994 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er en smuk og praktisk tilføjelse til dit soveværelse. Med sit elegante design og funktionelle egenskaber vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve giver en følelse af luksus og er både åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og tilbyder fremragende støtte til læsning eller tv-kigning i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en hyggelig stemning og tilføjer en moderne touch til rummet. Den højkvalitets madras med pocketfjedre sikrer optimal komfort, holdbarhed og minimal støj ved bevægelser om natten.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan nyde en god nats søvn hver nat. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en nem montering medfølger brugervejledning, og du kan nyde godt af de farverige LED-lys og den komfortable søvnoplevelse i din nye kontinentalseng. Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og opgrader dit soveværelse til et sted, hvor du virkelig kan slappe af og genoplade kroppen og sindet.

Scroll to Top