vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.509 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Det perfekte mix af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843125 Kategori:

Glæd dig til en himmelsk nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne luksuriøse seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse med sit elegante design, men den vil også give dig den ultimative komfort og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det unikke LED-lys langs sengens omkreds skaber en beroligende og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der absorberer støj og stød, er du garanteret en rolig og uforstyrret søvn. Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stof, der føles blødt mod huden og sikrer dig en ekstra lag af komfort.

Denne kontinentalseng er ikke kun ensbetydende med luksus og stil, men den prioriterer også din komfort og velvære. Skab dit personlige sovehelle med denne elegante seng, der vil forvandle dine nætter og sætte dig i den helt rigtige stemning.

Vær opmærksom på, at den hygiejniske topmadras ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes, og USB-strømkilden ikke er inkluderet. Du vil modtage en brugervenlig manual til nem montering.

Lad vidaXL kontinentalsengen med LED-lys være kronen på værket i dit soveværelse og oplev en ny dimension af komfort og stil.

Scroll to Top