vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.792 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i gråbrun stof. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design, er dette det ultimative soveværelsesmøbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843186 Kategori:

Drøm stort og sov endnu bedre med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant gråbrun stof. Denne seng er ikke bare et møbel – den er en oplevelse. Forestil dig at glæde dig til at kravle under dynen og lade det farverige LED-lys omfavne dig i en beroligende atmosfære.

Sengens stof er ikke bare et almindeligt stof. Det er en blanding af åndbarhed og holdbarhed, som vil forblive smukt i mange år fremover. Den justerbare sengegavl sikrer, at du altid får den perfekte støtte, uanset om du ser fjernsyn eller læser en god bog.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at forme sig efter din krop, hvilket giver dig en komfortabel og støttende søvn hver nat. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og vibrationer, så du og din partner kan sove uforstyrret.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig, hvilket giver dig den ultimative komfort. Og lad os ikke glemme LED-striben, der tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse og skaber den perfekte atmosfære til afslapning.

Denne kontinentalseng er ikke kun luksus for dine sanser, den er også praktisk. Med et USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du nyder ro og hvile i din private oase.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med en søvnoplevelse ud over det sædvanlige med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Drøm stort, og sov endnu bedre. Din søvn fortjener det bedste.

Scroll to Top