vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

5.278 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840947 Kategori:

Med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en sofistikeret cremefarvet stofdesign kan du forvandle dit soveværelse til et elegant og stilfuldt rum, hvor du kan slappe af i stil og komfort. Denne imponerende seng er ikke kun et møbel, men en oplevelse i sig selv.

Stoffet, der er brugt til denne kontinentalseng, er ikke kun smukt at se på med sit rene og enkle udseende, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer dig en behagelig og holdbar seng i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse, så du får den perfekte støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, skaber en stemningsfuld belysning, der vil fortrylle dit rum og give dig en følelse af luksus og velvære. Det er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og stor tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og behagelig og giver dig ekstra komfort og støtte.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Og selvom sengen har et USB-stik til LED-lysene, skal du være opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Skab dit eget lille oase af ro og elegance med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forføre af den sofistikerede stil, den funktionelle komfort og den stemningsfulde belysning, og gør din søvn til en sand luksusoplevelse hver nat.

Scroll to Top