vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

4.900 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stilfuldt design i blå stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840948 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en smuk blå farve bliver din søvnoplevelse forvandlet til ren luksus. Denne elegante seng vil være det perfekte centrum i dit soveværelse med sit stilfulde design og praktiske funktioner.

Sengens slidstærke stof i en beroligende blå farve tilføjer en følelse af ro og elegance til rummet. Det åndbare og holdbare stof sikrer dig en behagelig søvn i mange år fremover. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den farverige LED-strip langs sengens kanter skaber en stemningsfuld belysning og giver dig mulighed for at skabe din egen personlige atmosfære i soveværelset. Med madrassen fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en god nats søvn med optimal støtte til din krop. De støjsvage fjedre absorberer stød og bevægelser, så du kan vågne op udhvilet og klar til en ny dag.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der sikrer en blød og behagelig overflade at ligge på. Både madrassen og topmadrassen leveres i en smuk blå farve, der matcher sengens design perfekt.

Den medfølgende LED-strip har en længde på 55 cm og kan tilsluttes via USB. Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du kan nyde din nye seng med de smarte LED-lys så hurtigt som muligt.

Oplev den ultimative komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en fortryllende blå farve. Giv dig selv en god nats søvn hver eneste nat og vågn frisk og veludhvilet op til en ny dag i dette smukke stykke møbel, der kombinerer stil med funktionalitet på en perfekt måde.

Scroll to Top